A magas infláció idején mindenki azt keresi, hová tegye a pénzét, hol van az a legnagyobb biztonságban úgy, hogy hosszú ideig jól kamatozik. Segítünk válaszolni: a szánkban! Nem arra gondolunk, hogy most kell csokoládét és jégkrémet felhalmozni otthon. A fogszabályozásra időben költött összeg egy olyan befektetés, ami egész életünkben kamatozik, és nem csak ezért tesz boldogabbá bennünket.

A szép mosoly jövedelmező

Warren Buffet befektető guru szerint magas infláció idején a legjobb befektetés saját magunk. Azt is tudjuk, hogy a megnyerő mosoly magabiztosságot sugall, és a szép mosolyú emberek általában sikeresebbek. Ezért a szebb mosolyunk, a növekvő önbizalmunk és önbecsülésünk már önmagában is bőven megtérülő befektetés. Gondoljunk bele: a magabiztosabb megjelenésünk miatt munkát vagy munkakört válthatunk, és megnőhet a keresetünk.

A szabályos fogsor olcsóbb

A fogszabályozás haszna nem ér a szép mosolynál véget. A tökéletes fogsor ugyanis egészségesebb és ellenállóbb, és a táplálkozásunkban betöltött kulcs szerepét is jobban betölti. A szabályos rendben álló fogsor például jobban tisztítható, amivel megelőzhetjük a fogszuvasodást és a fogágybetegségek kialakulását.
A szabályos fogsor által életünk során a többszörösét visszanyerhetjük a fogszabályzásra költött pénznek. A rendezetlen fogak miatt szükségessé váló fogászati kezelések ugyanis nem ritkán a többszörösét teszik ki annak, amit a fogaink szabályosságára költünk.

A fogszabályozás hosszútávú egészségügyi előnyökkel jár

A szabálytalan fogsor, rosszul álló fogak, rendellenes harapás egy életen át rontja a táplálkozásunkat, márpedig ez az egyik legfontosabb életfunkciónk. A rágásnak nagyon fontos szerepe van a táplálék megfelelő feldolgozásában, ha ez rosszul indul, akkor az egész folyamatra kihat egy életen áll. A harapási rendellenességek ráadásul kihatnak az egész testünkre, ott is bajt okozhatnak, ahol nem is gondolnánk, például állandó fejfájás és hátfájás formájában.

Ezért jó befektetés a fogszabályozás

Ha mindezt mérlegre tesszük, akkor a sokba kerülő fogszabályozás rögtön életünk egyik legjobb befektetésévé válik.

Számoljunk!

A gyermekünk 15 éves korában elvégzett fogszabályozása sok évtizedig segíti majd az egészsége megőrzését és a jobb életminősége megtartását.
Vegyünk csak 50 évet, és egy összességében 500 ezer forintba kerülő kezelést. Ez havi összegekre lebontva kevesebb mint ezer forintot jelent, ami nevetséges kiadás az elért eredményhez a későbbiekben megspórolt kiadásokhoz képest.

  • Az induló költség, a konzultáció, az állapotfelmérés és a fogorvos által ez alapján szükségesnek ítélt kezelési terv a DoctorDentnél csupán néhány tízezer forintba kerül.
  • A kezelés előtt részletes tájékoztatást kaphatunk, nem veszünk zsákbamacskát, nem szakad a nyakunkba hirtelen egy nem várt összegű kiadás.
  • A Dr. Balla László fogszabályozó szakorvostól kapott terv pedig garancia arra, hogy az igényeinknek és lehetőségeinknek legmegfelelőbb kezelést kapjuk, aminek a költségei előre kalkulálhatók mind idejükben, mind összegükben.

A DoctorDent nemcsak a fogainkra, hanem a pénzünkre is vigyáz, a végeredményt pedig egy életen át élvezhetjük. Nemcsak a pénzünk romlik, hanem a fogunk is, ha nem vigyázunk rá. A fogszabályozással egyszerre óvhatjuk meg mindkettő értékét!

Jelentkezem fogszabályozásra