Invisalign fogszabályozó rendszer

Az Invisalign rendszer az esztétikus fogszabályozás úttörője, az eredeti aligner technológia zászlós hajója (a hasonló átlátszó sínes fogszabályozók az Invisalign technológia alapján készülnek). A komplex, jelentős változtatásokat igénylő eseteknél mindenképp ezt javasoljuk pácienseinknek az átlátszó opciók közül.

Az aligner típusú ívek brackettek és drótok, valamint rögzítés nélkül módosítják a fogak helyzetét. Speciális SmartTrack® anyagból készül, amely tökéletes illeszkedést biztosít, és még precízebb fogmozgatást tesz lehetővé. A teljes átalakítási folyamatot 3D technológia segítségével előre megtervezzük, amelynek során virtuális kezelési terv készül. A tökéletes mosoly terveit a páciens kívánságának megfelelően tudjuk alakítani, majd ez alapján készülnek el az átlátszó műanyag sínek, amelyeket 2 hetente kell újra cserélni. Az egyes sínek 0,2 mm-ként mozgatják arrébb a fogakat, hogy az apró módosítások segítségével a fogak kellemetlenség nélkül kerüljenek a megfelelő helyzetbe.

Az Invisalign rendszer előnyei:

  • az átlátszó műanyag esztétikus megjelenést biztosít
  • minimális kellemetlenséggel jár a folyamat
  • kevesebb időt töltünk a fogorvosi székben
  • kivehető, így az étkezés és fogmosás nem kíván extra figyelmet, mint a rögzített készülékek esetében
  • a sínek könnyedén és gyorsan tisztán tarthatók
  • sport közben is gond nélkül használható, azaz nem kell attól tartani, hogy például kontakt sportok esetében az ívek felsértik az ajkakat vagy az ínyünket
SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!