Forestadent 2D Lingual fogszabályozó készülékek

A FORESTADENT 2D Lingual olyan, főként felnőtt fogszabályozás területén alkalmazott készülék, amelyet a fogak belső felületére rögzítünk, így a készülék teljesen láthatatlan. Kifejezetten kozmetikai célokra alkalmazzuk: a legjobb megoldás a gyors, 6-9 hónapos kezelésekhez, hiszen a kisebb eltéréseket rendkívül hatékonyan korrigáljuk a segítségével a tökéletes mosoly elérése érdekében. Alapból csak az első hat fogra ragasztjuk fel és ezzel a 4 metszőfog kis eltéréseit tudjuk korrigálni.

Ennek a rendszernek az egyik legnagyobb előnye, hogy a világon a leglaposabb készülék, hiszen a brackettek 1,3-1,65 mm közötti magasságának és lekerekített széleinek köszönhetően szinte alig érezhető, rendkívül kényelmes viselet.

A kezelés az előzetes vizsgálatok után azonnal megkezdhető, ugyanis nincsen szükség külön gyártásra, a páciens számára megfelelő brackett típus kiválasztása után fel is helyezhetjük a készüléket.

Az önligírozó technológiának köszönhetően itt sincs szükség a drótívet tartó gumigyűrűkre, vagyis a brackettek zárszerkezetének köszönhetően a drótok finomabban és kisebb erővel mozognak, így kevesebb kellemetlen érzéssel jár a fogak mozgása. Valamint az aktiválások (a készülékek beállítása) is gyorsabban elvégezhetőek, mint a hagyományos fogszabályozók esetében.

Felnőtt fogszabályozás területén jelenleg az egyik legjobb, egyszerű nyelv felöli készülék a gyors kozmetikai célok eléréséhez.

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!