Dr. Balla László

fogszabályozó szakorvos

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Balla László vagyok, gyermek- és felnőtt fogszabályozó szakorvos. Több mint 10 éve foglalkozom kizárólag fogszabályozással Budapesten, Londonban, Rómában, és Milánóban.

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Fogorvosi Karán végeztem. Az egyetemi évek utolsó előtti szemeszterét a Padovai Tudományegyetem Fogorvosi Karán hallgattam, Olaszországban.
A Semmelweis Egyetem Gyermek és Fogszabályozási Klinikáján voltam rezidens a Fog-és Szájbetegségek szakvizsga megszerzéséig, majd a Heim Pál Kórház Fogszabályozási és Állcsont-Orthopédiai Osztályán dolgoztam a Fogszabályozó Szakorvosi szakvizsgámig.

Fontos számomra, hogy mindig naprakész legyek a legjobb készülékeket, a legújabb trendeket illetően, ezért folyamatosan bővítem szaktudásom, rendszeresen veszek rész itthoni és külföldi konferenciákon, képzéseken egyaránt.

Tökéletes funkció, tökéletes esztétikával párosítva! A professzionális fogszabályozó szakorvosi munka mellett köteleztem el magam, hiszem, hogy minden páciens számára megtalálható az a készülék, amellyel maximálisan megoldást találunk a problémájára, mindamellett, hogy az alkalmazott technika tökéletesen illeszkedik az életéhez, az elképzeléseihez.

Számomra kiemelkedő jelentőségű a pontos és folyamatos kommunikáció a munkám során. Szeretem, ha a páciensek mindent tudnak a különböző kezelési lehetőségekről, azok előnyeiről és hátrányairól, és mindent összevetve, alaposan átbeszélve és megtervezve, közösen hozzuk meg a döntést arról, hogyan, milyen technológiát alkalmazva varázsoljuk még szebbé a mosolyukat, vagy oldjuk meg az életüket megkeserítő, régóta fennálló fogászati problémájukat.

Angolul és olaszul beszélek.