Sokan tartanak közülünk a fogorvostól. De olyan furcsa módon: gyakran maguk sem tudják megmagyarázni, hogy miért ez a szorongó érzés, ha szóba kerül, hogy fogorvoshoz kell menni… Olykor korábbi rossz élményekről beszélnek vendégeink, de talán a szorongás mélyén az ismeretlentől való (természetes) félelem lappang.

Az én fogorvosi munkám során talán a legnagyobb kihívás, hogy ezt a félelmet, szorongást eloszlassam. És ezt nem csupán azért teszem, hogy ti jól érezzétek magatokat a lehetőségekhez képest és szívesen keressétek fel rendelőmet, de azért is, mert nekem is könnyebb és jobb hangulatú úgy dolgozni, ha vendégem ellazul, nyugodt. Mert tudja, hogy bízhat bennem: a kezelés során gyengéd és hatékony technikákat alkalmazok, miután kellő időt fordítottunk arra, hogy megbeszéljük, mire lesz vendégemnek szüksége.

Így küzdjük le az ismeretlentől való félelmet: gondot fordítunk arra, hogy vendégeink tisztában legyenek azzal, hogy mi történik velük a fogorvosi székben. Szörnyű dolog biztosan nem, sőt, örömmel jelenthetem, hogy csupa jó: magabiztos mosollyal távozhatnak tőlünk. Azt hiszem ez a fő specialitásunk: a magabiztos mosoly.

Most lehet, hogy ráncolod a szemöldököd: egy fogorvos a honlapján ilyen mosolyokkal és félelmekkel foglalkozik. Biztosíthatlak, hogy nem kanyarodtam el a szakmai kérdésektől: igenis, a nyugodt, felszabadult mosoly fogorvosi kérdés is.  Szeretnélek titeket maximálisan informálni, hogy amire a fogorvosi székbe kerültök, nem fogtok félni, hiszen tudjátok, hogy mi történhet veletek.

Tarts velem és megfejtjük a mosoly titkát! (Ha nem is teljesen, de igyekszünk…)