MyClearBrace fogszabályozó rendszer

A MyClearBrace a felnőtt fogszabályozás egyik kedvelt eszköze, hiszen kivehető és viselés közben szinte láthatatlan. Az eredeti Invisalign (ide belinkelni a termékoldalt) rendszer költséghatékonyabb alternatívája, de ebből fakadóan inkább a könnyebben kezelhető elváltozásoknál alkalmazható.
Kényelmes megoldást nyújt a fogszabályozásra azoknak a pácienseknek, akik nem szeretnének rögzített készüléket viselni, és esztétikus megjelenésre vágynak a teljes átalakulási folyamat alatt.

A MyClearBrace rendszer olyan, átlátszó műanyag ívekből (más néven kupakok vagy sínek) áll, amelyeket az előzetes vizsgálatok után készült lenyomatok alapján, egy speciális 3D nyomtatási technológia segítségével készítenek el. A sorozat minden egyes darabja minimálisan eltér az előzőtől, ezekkel az apró módosításokkal érjük el, hogy a fogak fokozatosan a megfelelő helyre kerüljenek. A kupakokat 2 hetente cseréljük, az alkalmankénti minimális módosításnak köszönhetően nagyon kíméletes a folyamat, így a kellemetlenség is elenyésző.

A páciens az íveket napi 20-22 órán át viseli, az étkezések és a fogmosás idejére a fogszabályozót ki kell venni. Nagy előnye még, hogy akkor is kivehetőek a sínek, ha valamilyen fontos eseményen nem szeretne fogszabályozóban megjelenni, bár mivel a készülék szinte láthatatlan, így bátran viselhető bármilyen helyzetben szégyenérzet nélkül.

Rendelőnk hivatalos MyClearBrace partnerként várja leendő pácienseit.

SZERETNÉD TUDNI, SZÁMODRA MELYIK AZ IDEÁLIS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK? KÉRJ ITT IDŐPONTOT SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!